Paketi

Odaberite paket koji odgovara potrebama vašeg poslovanja i iskoristite mogućnost besplatnog probnog perioda u trajanju do 90 dana!

Posebna ponuda produženog probnog perioda

Iskoristite mogućnost produženog probnog razdoblja koje sada traje do 3 mjeseca ili dok ne osigurate 500 rezervacija pomoću Visitora.

Naša platforma vam omogućuje da istražite sve funkcionalnosti bez ikakvih ograničenja. Napredak u vidu broja rezervacija i preostalo vrijeme probnog perioda možete pratiti putem administrativnog sučelja, a uz to, naša korisnička podrška će vam uvijek stajati na raspolaganju - u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte. Započnite svoje poslovanje s Visitorom i saznajte kako upravljati rezervacijama na intuitivan i efikasan način!

Osnovni

12 €
+ PDV

mjesečno

Napredni

20 €
+ PDV

mjesečno

Premium

40 €
+ PDV

mjesečno

  Osnovni Napredni Premium
Mjesečno 12 € + PDV 20 € + PDV 40 € + PDV
Djelatnici Do 5 Do 10 Neograničeno
Lokacije 1 Do 5 Neograničeno
Broj usluga Do 10 Do 25 Neograničeno
Značajke
   
Prilagođena stranica za online rezervacije
Obavijesti o rezervacijama
E-mail podsjetnici
Specijalizacija djelatnika za pojedine usluge
Upis neradnih dana
Upis prilagođenog radnog vremena
Upravljanje korisničkim ulogama
E-mail podrška
Telefonska podrška
Video podrška
 

Ostale ponude

Image
Image

Za neprofitne i obrazovne institucije - doživotno besplatno korištenje

U znak podrške vašem neprocjenjivom radu, nudimo vam doživotno besplatno korištenje naših usluga. Ovo je naš način da pomognemo i doprinesemo vašoj misiji i zajednici. Iskoristite naše alate i resurse bez ikakvih troškova.

Kontaktirajte nas

Za velike tvrtke i korporacije - rješenja potpuno prilagođena vašim potrebama

Razumijemo jedinstvene izazove s kojima se suočavaju velike tvrtke te stoga nudimo potpuno prilagođena rješenja za vaše specifične potrebe. Naš tim će surađivati s vama kako bismo razvili i implementirali rješenja koja su savršeno usklađena s vašim poslovnim ciljevima. Kontaktirajte nas za detaljan plan i ponudu koja odgovara svim vašim zahtjevima.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i odgovori

Probni period može trajati najviše 90 dana i u tom periodu možete osigurati najviše 500 rezervacija. Probni period može završiti istekom perioda ili dostizanjem predviđenog broja rezervacija. Preostalo vrijeme probnog perioda, kao i trenutni broj osiguranih rezervacija možete u svakom trenutku provjeriti u administrativnom sučelju. Također, dobit ćete naš e-mail podsjetnik najmanje 10 dana prije isteka perioda ili u trenutku kada realizirate 450 rezervacija.

Tijekom probnog perioda možete koristiti sve funkcionalnosti koje su uključene u odabrani paket. Možete birati između Osnovnog, Naprednog i Premium paketa.

Naravno, možete odustati u bilo kojem trenutku.

Da, možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku, a naknadu za mjesec u kojemu ste zatražili otkazivanje ćemo obračunati sukladno danima korištenja.

Ne, ne postoje nikakve dodatne naknade.

Naknada za korištenje Visitora se naplaćuje sukladno odabranom paketu:
  • 12 € mjesečno (+ PDV) za Osnovni paket
  • 20 € mjesečno (+ PDV) za Napredni paket
  • 40 € mjesečno (+ PDV) za Premium paket
Naknada se naplaćuje sukladno danima korištenja što znači da ćete uvijek platiti isključivo onoliko koliko ste zaista iskoristili. Primjerice, ukoliko naplata započinje 20. dana u mjesecu, platit ćete samo trećinu naknade. Ukoliko na polovici mjeseca otkažete pretplatu, platit ćete samo pola naknade.

Račun s naknadnom za korištenje Visitora će vam biti poslan e-mailom i možete ga platiti općom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Novi paket možete zatražiti u bilo kojem trenutku, a promjena će biti realizirana s prvim danom sljedećeg mjeseca.

Jeste li spremni?

Iskoristite besplatni probni period i unaprijedite svoje poslovanje

U slučaju dodatnih pitanja, javite nam se na

visitor@axians.hr
Kolačići

Ova stranica koristi isključivo tehničke kolačiće koji su nužni za uredno funkcioniranje stranice i ne mogu se isključiti. Uobičajeno se postavljaju kao odgovor na vaše radnje koje uključuju zahtjev za uslugama, kao što su postavke kolačića, prijava ili ispunjavanje obrazaca. Svoj preglednik možete podesiti tako da blokira navedene kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće ispravno raditi. Kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati i ne prosljeđuju se trećim stranama.